General Mobile Discovery'nin 4. Güncellemesi Yolda

General Mobile, geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu fiyatı ve performansı ile ses getiren modeli DISCOVERY için kullanıcı geri bildirimlerini ve sosyal medyada yer alan paylaşımları göz önüne alarak 3. yazılım güncellemesini kullanıma sundu. 4. güncelleme için çalışmalar devam ediyor ve kısa sürede kullanıma hazır olması bekleniyor.

General Mobile, satışa çıktığı günden bu yana performansı ve fiyatı ile adından söz ettiren modeli DISCOVERY için kullanıcı memnuniyetini artırmak amacıyla yeni güncellemeler hazırlıyor. Telefonu satışa sürdüğü günden bu yana 3 güncelleme ile kullanıcılarına ulaşan DISCOVERY için 4. güncelleme yolda.

DISCOVERY’nin son güncellemesi ile gelen en önemli özellik ise “Sahke&Brush” diğer Android telefonlarda bulunmayan bu özellik ile arka planda çalışan uygulamalar ana ekran butonuna basılı tuttulduktan sonra telefonun sallanması ile kapatılabiliyor.

En son geçtiğimiz günlerde kullanıcı isteklerini göz önünde bulundurarak 3. güncellemeyi kullanıma sunan General Mobile, yenilikler için çalışmalarına hızla devam ediyor. Son güncelleme ile güç yönetimi, sistem ve arayüzler iyileştirildi. Klavye güncellenerek hareketle yazma özelliği eklendi ve türkçe sözlük geliştirildi. Durum çubuğuna güç kontrol kısa yolları eklendi, tuş kilidi aktif durumdayken durum çubuğunun indirilebilmesi sağlandı, mesaj yazma arayüzü yenilenirken mesajada yer alan ikonlar yenilendi. Arama arayüzündeki Türkçe desteği güncellenerek, tarayıcı arayüzü iyileştirildi ve Choreme bookmark senkranizasyonu eklendi. Kamera ayarlarına kayıt yeri seçeneği, widgetlara dünya saati, müzik çalara ise M4A müzik formatı desteği eklendi.

GENERAL MOBILE DISCOVERY HAKKINDA
General Mobile’ın yoğun talep gören modeli DISCOVERY 4GB ve 16GB olarak sati;a sunuluyor. DISCOVERY, Andorid’in en son sürümü 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip. Dört çekirdek (Quad Core) işlemcisi ve 1GB RAM’i bulunan DISCOVERY, diğer işlemcilere göre %50 enerji tasarrufu sağlayan işlemcisi ile kullanım kolaylığı sağlıyor.  
General Mobile DISCOVERY, 312PPI piksel yoğunluğu, 4.7inch HD IPS ekranı ve 1280x720 piksel çözünürlüğü ile başarılı bir görüş açısı ve kaliteyi bir arada sunuyor. DISCOVERY, 8MP otofokus ve flaşlı, hızlı kamerası, tek dokunuşla 21 saniyede 99 resim çekmeyi sağlayan lensi ile de fark yaratıyor.

Çift SIM desteği, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS ve 3G bağlantılarını destekleyen DISCOVERY 16GB, Facebook, Twitter, Youtube, Gmail, Office, Storeoid, WeChat gibi popüler uygulamaları da sunuyor.  Ayrıca DISCOVERY 16GB’ın, HSPA+ ultra hızlı internet erişimi (42 Mbps’a kadar ulaşan indirme hızı) internetten yüksek çözünürlükteki videoları çok kısa sürede indirebilme ve yüksek performansla izleme olanağı sağlıyor. 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. gökhan aksoy01 Eylül, 2014

    görüntülü arama için ne yapa biliriz 

    YanıtlaSil