Cep telefonlarını tahsilat aracına dönüştüren Ödeal İşyerim hızla büyüyor

Cep telefonlarını tahsilat aracına dönüştüren Ödeal İşyerim hızla büyüyor
Cep telefonlarıyla banka kartı ve kredi kartıyla tahsilat yapılmasını sağlayan Ödeal İşyerim, istikrarlı şekilde büyümeye devam ediyor. 2015 son çeyrek rakamlarına göre 2016 ilk çeyrek sonunda üye işyeri sayısını %50, cirosunu ise %97 artıran Ödeal İşyerim, 2016’yı önemli büyüme oranlarıyla tamamlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle sabit maliyetleri, ciro hedefleri, aylık kotalar gibi kriterler nedeniyle POS cihazı alamayan ya da almak istemeyen günlük işlem hacmi küçük işletmeler ve bireysel girişimlere kredi kartı ve banka kartıyla tahsilat imkanı sunan Ödeal İşyerim, 72 ilde 60’dan fazla sektörde hizmet veren 7.500’ü aşkın kullanıcıya ulaştı. Kullanıcı sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Ödeal İşyerim, 2015 son çeyrek rakamlarına göre 2016 ilk çeyrek sonunda üye işyeri sayısını %50, cirosunu ise %97 artırarak, istikrarlı büyümesini sürdürdü.

Kullanıcı sayımızı artırmaya devam ediyoruz

Türkiye’de mobil tahsilat uygulamaları alanında Türkiye’de büyük bir potansiyel olduğunu ifade eden Ödeal İşyerim Kurucusu Fevzi Güngör, “Ödeal İşyerim ile sunduğumuz mobil tahsilat hizmeti çok hızlı kabul gördü ve kullanıcı sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Ödeal İşyerim olarak orta vadede finansal teknolojiler alanında bölgesel bir şirket haline gelmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu doğrultuda 2016’da aylık 50 milyon TL hacme ulaşmayı, ürün ve hizmet çeşitliliğimizi artırmak adına çalışmalar da yürüteceğiz” dedi.

Sektör 2016'da da büyüyecek

Türkiye’de öne çıkan Fintech alanlarından olan ödeme sistemlerinin önümüzdeki günlerde en çok yatırım alacak alanlar arasında yer aldığını ifade eden Güngör, “BKM’nin verilerine göre hali hazırda 200’ün üzerinde fintech yatırımının olduğu Türkiye’de fintech işlem hacmi yıllık büyüme beklentisi yüzde 20. 2016 yılı fintech ticaret hacminin 19,6 milyar dolar olacağı bekleniyor. Global ölçekte baktığımızda 2017 yılına kadar mobil ödeme sistemlerine yapılacak yatırımın 823 milyar dolar olacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla fintech sektörü dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük potansiyele sahip ve bu alanda yatırımlar artacaktır. Biz de Ödeal İşyerim olarak 2016’yı önemli büyüme oranlarıyla tamamlamak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bugün deneme amaçlı benimde kayıt olduğum Öde Al ile ilgili detaylı bilgiyi https://ode.al adresinden alabilirsiniz

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bireysel tüketici kredilerinin %1.30 seviyelerinde olduğu şu dönemde %2.75 komisyon oranı çok yüksek. Bankaların nakit avansı bile %2.2

    YanıtlaSil
  2. BU GÜNÜN BOŞ BIRAKILDIĞINCA, bugün mutlu oluyorum.

    Bugün çok mutluyum, çünkü nihayet bir Tanrı gönderen kadından bir kredi aldım. Gerçek bir borç vereni aradım, ancak 3 kez aldatıldım. Geçen hafta, Bayan Aubrey'in bu kadar çok insana kredileri ile nasıl yardım ettiğine dair bir yazı gördüm. Bayan Aubrey ile bağlantı kurduğumda ona aldattığımı anlattım ve bana bana yardım edeceğini söyledi. Bir kredi için başvurduktan 24 saat sonra, Bayan Aubrey'den işlem başarılı olduğunu onaylama çağrısı aldım. Bugün çok mutluyum ve Allah'ın yüce Allah sizi ve ailenizi korusun dua ederim.

    İşte onun e-postası: aubrey_graysonfinance@hotmail.com veya Whatsapp'a onu yaz: +2348054422651

    O da onun için bir kredi için başvurmanızı öneririm o güzel bir kadın.
    Içtenlikle Muhammed

    YanıtlaSil