LG yardım ve destek blogu: LGDestek.com

LG yardım ve destek blogu: LGDestek.com
Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte hayatımızın gerçeği olan akıllı telefonlar doğdu. Bunlar sayesinde tüm işlerimizi anında halledebilmekteyiz. Bilgisayarların yerini alarak hızlı bir şekilde büyüme yaşayan bu sektör, çoğu donanım ve bilişim firmalarını buraya yöneltmiştir.

LG firması bu serüvende en hızlı büyüme gösteren kaliteli akıllı telefon üreticisidir. LGDestek.com sitesi sizlere akıllı telefonlarınızın tüm bilinmeyenleri göstererek, kullanım kolaylığını yaşatmayı hedefliyor Son çıkan güncellemeler hakkında anında bilgi alabileceğiniz gibi güvelik hakkından tutun tüm bilinmeyenleri buradan öğrenebilirsiniz.

LG akıllı telefonlar hakkında kullanıcı yorumları ile tüm kullanıcıların ortak sorunlarının tespit edilmesine olanak sağlanmaktadır. Böylelikle tespit edilen bu sorunlara çözüm bulunarak telefonlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birkaç ay önce LG G4 için gelen güncelleme sonrası kullanıcılar tarafından gelen yorumlar neticesinde üstüne bir güncelleme daha gelmiş oldu. Herkesin dile getirdiği ortak sorunlara cevap gelmesi için LGDestek.com 'de ki kullanıcı yorumları bir hayli önemlidir.

LGDestek.com bünyesindeki editör yorumları ile akıllı telefonlar hakkında tüm bilgilere ulaşabilme imkanınız vardır. Akıllı telefonlara yapılan testler ile tüm performanslarını öğrenebilirsiniz. Tüm dünya üzerinde ortak sorun olarak görülenleri anında site üzerinden öğrenebilme şansınız vardır.

İphone’a rakip olarak birçok akıllı telefon üreticisi sayılabilir ancak teknik ve tasarımsal anlamda günümüzde tek rakibi Lg’dir. Bu tarzda bir üretici firmanın haberleri hakkında en doğruyu öğrenmek kullanıcıların en doğal hakkıdır. Durum böyle olunca gelen her yeni güncelleme ile birlikte gelişmeler sonsuza kadar devam edecektir.

İnternetin her ne kadar arama hacmi fazla olsa da doğru ve güncel bir bilgiye ulaşmak çok zordur. Özellikle ülkemizde Lg akıllı telefonlar hakkında güncel bilgiye ulaşabilmek ne yazık ki çok azdır. Bu sebeple lgdestek.net sitesi bu boşluğu doldurarak sizlere en güncel ve en doğru bilgiyi vermeyi hedef bilerek yayın hayatına devam etmekte...

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Destek ve Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz Erol hocam.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben oğuz han lg g3 stylus model telefon kullanıyorum ve 19.12.2016 tarhinde telefonuma root ile ilgili birsey yaptim king root uygulamanın ismi bir siteden yukledim uygulamayi actim sonra karşıma try root mu öyle birşey yaziyordu bende bastim bir yukleme ekrani geldi doldu telefon rootlu oldu sonra pisman oldum kaldirmak istedim kaldirmak isterken telefonun ozeliklerinden birsey sildim ana ekran ile ilgili birsey sonra tlefonu sifirladim belki düzelir diye ama duzelmedi ve telefonumun temeasi easy home olarak kaldı ve ayarlar ekran ana ekran bölümünden bu değişiyor ama ben giremiyorum oraya durdu diyor ben telefonumun eski hali olmasini istiyorum bana yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  3. Lg ürünleri özellikleri hakkında olsun ya da teknik destek sağlamak açısından gayet başarılı bir topluluk. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.

    Bu toplulukta bulunmaktanda mutluluk duymaktayım.

    YanıtlaSil
  4. LG hakkında gerçekten çok fazla bilgi var yönlendirme için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Lgdestek.com lgnin resmi sitesinden daha çok ziyaret ediliyor...

    YanıtlaSil
  6. Lgdestek.com lg nin resmi websitesinden çok daha popüler...

    YanıtlaSil