Dünyanın En İnce Modüler Telefonu Motorola Moto Z ve Moto Z Force

Dünyanın En İnce Modüler Telefonu Motorola Moto Z ve Moto Z Force
Moto Z Ailesi üst düzey akıllı telefon kategorisini yeniden belirleyecek muhteşem yeniliklerle geliyor.

1990’lardan 2000’lerin ortasına kadar kablosuz teknolojilerde çok sık ve çeşitli gelişmeler yaşandı. İlk kapaklı telefon, Moto RAZR, ilk QWERTY klavyeli akıllı telefon, ilk uygulama ekosistemi ve tabi ki ilk dokunmatik ekranlı telefon. Fakat bu gelişmelerin ardından inovasyon anlamında bir durgunluk yaşandı ve kademeli değişiklikler gördük. Ekran boyutunda veya çözünürlükte yapılan ufak değişiklikler haber başlıklarına taşındı, ancak bunlar akıllı telefon kullanımımızda marjinal bir değişikliğe yol açmadı. Sonuçta karşımıza sınırlı seçenekler, benzer ürünler ve tercihleri kısıtlı bir tüketici kitlesi çıktı. Kullanıcıların kendi telefon özelliklerini seçebilecekleri, üreticilerin onlara sunduklarıyla yetinmedikleri bir dünya hayal ediyoruz. Moto Mod’larına sahip yeni Moto Z ailesiyle tanışırken, akıllı telefonunuzu bir tık’ta değiştirme şansı bulacaksınız.

Moto Z: Dünyanın en ince akıllı telefonu

Askeri uçaklarda kullanılan alüminyum ile paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş yepyeni ve etkileyici Moto Z, hem dayanıklı hem de jilet kadar ince. 5.2 mm incelik ve ultra hafif 5.5 inç Quad HD AMOLED ekranıyla benzersiz bir akıllı telefon. Qualcomm® SnapdragonTM 820 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB veya 64 GB dahili hafıza seçenekleri sayesinde aynı zamanda son derece güçlü bir ürün. microSD ekleyerek fotoğraflarınız, videolarınız ve uygulamalarınız için 2 TB’ye kadar hafıza elde etmeniz mümkün.

Moto Z, her ışık altında mükemmel ve canlı fotoğraflar çekmenize yarayacak optik imaj sabitleme ve otomatik odaklanma özelliklerine sahip 13MP yüksek çözünürlüklü kamera ile geliyor. 5MP ön kamerasında yer alan geniş açılı lens, tüm arkadaşlarınızın fotoğrafınızda yer alabilmesi için ideal bir özellik. Ön yüzde yer alan ekstra flaşıyla grubunuzdaki herkes loş ışıkta bile mükemmel görünecek. Su sıçramalarına dayanıklı kaplamasıyla yağmur ve dökülen sıvılar size engel olmayacak. Parmak izi okuyucusu sayesinde telefonunuzu tek dokunuşla açabileceksiniz.

30 saate kadar pil ömrüyle şarj etmeye gerek duymadan telefonunuzu tüm gün ve gece kullanabileceksiniz. Üstelik TurboPower™ özelliği sayesinde sadece 15 dakikada 8 saate kadar pil ömrü elde edebilirsiniz.

Moto Z Force: Mükemmel performans, pil ömrü ve şık tasarım

Düşürme durumunda ekranın çatlamasını veya kırılmasını engelleyen ikinci nesil Moto ShatterShield™ teknolojisine, şık, tamamen metal kasalı tasarıma sahip Moto Z Force ile tüm beklentilerinizi bir kenara bırakın.

Moto Z’nin sahip olduğu tüm mükemmel özelliklere sahip Moto Z Force, 40 saate kadar pil ömrü ve en hızlı TurboPower™ şarj özelliği ile daha da ileri gidiyor. 15 dakikalık şarj ile 15 saate kadar pil ömrü elde edebilirsiniz. Optik görüntü sabitleyici ve lazer otomatik odak özellikleri ile her ışıkta kristal berraklığında fotoğraflar çekebileceğiniz 21MP kamerası alanında lider. Kısaca Moto Z Force rakipsiz güç, hız ve güvenlik sağlıyor.

Moto Modları: Tek Hareketle Her Şey Değişiyor

Yeni Moto Modları sayesinde şimdi Moto Z cihazınızı ihtiyaçlarınıza göre yeniden tasarlayabilirsiniz. Örneğin gerçekten çok yüksek ses verebilen JBL® SoundBoost özelliği ile telefonunuzu partinin odağı yapabilirsiniz. Veya Moto Insta-Share Projeksiyon ile telefonunuzu 70 inç’lik sinema ekranına çevirin, patlamış mısırınızı alın ve sinemanın keyfinizi çıkarın. Daha çok enerjiye mi ihtiyacınız var? Power Pack sayesinde akıllı telefonunuza 22 saate kadar pil ömrü ekleyin – üstelik Kate Spade New York, TUMI ve Incipio gibi ortaklarımızdan gelen son derece şık tasarıma sahip.

Style Shell – Stil Kaplamalar sayesinde telefonunuzun tasarımını kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Gerçek ahşap, deri veya desenli kumaş gibi üst düzey malzemelerden birini seçebilirsiniz. Yüksek güce sahip mıknatıslarla Moto Modlarını telefonunuza ihtiyacınıza göre kolayca ekleyebileceksiniz. İşlevselliğin modası hiçbir zaman geçmez. Bu nedenle Moto Modları şimdiki ve gelecekteki tüm Moto Z ürünleriyle uyumlu olarak tasarlandı.

Fikirlerinizi Hayata Geçirin

Moto Modları ile ilgili güzel bir fikriniz mi var? Ekosisteme yeni Moto Modları katmak için sizin de fikirlerinizi hayata geçirmeniz için ihtiyacınız olabilecek mühendislik araçları sizlere sağlanıyor. Moto Mods Geliştirme Programı sayesinde küçük geliştiricilere ve kurumlara mobil dünyanın geleceğini yeniden yönlendirecek yenilikleri yaratma fırsatı sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar