MediaClick, Horizon Interactive Awards’dan Ödülle Döndü

MediaClick, Horizon Interactive Awards’dan Ödülle Döndü
MediaClick  dijital pazarlama ve web tasarım ajansı Horizon Interactive Awards’da Ofton İnşaat’a yaptığı web sitesi ile “Gold Winner” ödülüne layık görüldü.

Yılda bir kez yapılan ve dünyanın sayılı prestijli web ödüllerinden kabul edilen “Horizon Interactive Awards” ın 2015 yılı kazanan işler listesi yayımlandı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden saygın web ajanslarının katılımıyla gerçekleşen yarışmada, kategorisinde en iyi işler yarışıyor. Ofton İnşaat için yapmış olduğu web sitesi ile, Towns & Municipalities kategorisinde “Gold Winner” olarak ödül kazanan Mediaclick, Türkiye’den ödül alan sayılı işler arasına girmeyi başardı.

Yine bu yıl düzenlenen Türkiye’nin web oscarları olarak Kabul edilen Altın Örümcek ödüllerinde de 2 işi ile finalist olan Mediaclick, bu kategorilerde de ödül bekliyor…

Görüşlerine başvurduğumuz ajans başkanı Volkan İnanç şunları aktardı : “Ajans olarak asıl amacımız müşterilerimize kullanılabilirliği, arama motoru uyumu, hızı ve tasarımı ile kazandıran projeler yapmak… Zaten bu konudada bir mottomuz var : “İyi iş kazandırır…”. Yani iyi bir iş çıkardığımız zaman, müşterimiz kazanıyor ve bizde amacımıza ulaşmış oluyoruz.  Bunun yanında elbetteki ürettiğimiz iyi işlerin bu tür organizasyonlarda takdir edilmesi bizi mutlu ediyor. 2 yıldır Altın Örümcek’de finalist işlerimiz oluyor ve yurt dışındaki bu tür organizasyonlardan da ödülle dönüyoruz. İlerleyen dönemlerde bu tür işlerimizin fazlasıyla sahne alacağını düşünüyorum.”

Mediaclick, Gen Medya A.Ş.’nin markalarından birisi ve dijital ajans hizmetleri veriyor. Verdiği hizmetler ağırlıkla kurumsal web tasarımı , portal / e-ticaret projeleri, kurum kimliği tasarlama ve web tabanlı yazılımlar olarak öne çıkıyor. MediaClick halen 25 kişilik bir ekiple hizmet veriyor. MediaClick’in müşterileri arasında Karel, Kütahya Porselen, İstek Okulları, Borsa İstanbul, Ofton İnşaat, İtalyan Koleji, Gyoder, Ekşioğlu Holding, Ayhanlar Holding, 2D Yapı, Epiaş gibi 100’de fazla marka bulunuyor.

Altın Örümcek Halk Oylaması Başladı

Her yıl düzenli olarak  yapılan ve bu yıl 13. sü düzenlenen Altın Örümcek web yarışmalarında halk oylaması başladı. Yarışma da 41 kategoride işler yarışıyor. Yarışma jürisi kategoriler içerisinden 4 işi finalist olarak seçiyor ve bu işler halkın beğenisine sunuluyor. Her kategori içerisindeki 4 işten birisi alınan sms oyları ile “halkın favorisi” olarak seçilirken, yine bu işler içinden birisi jüri tarafından birinci olarak seçiliyor.

Okul kategorisinde üst üste 2 yıldır finalist olan MediaClick bu yıl da İtalyan Okulları Web Sitesi ile finalist oldu.

İtalyan Okulları Web Sitesi


Mediaclick, Gen Medya A.Ş.’nin markalarından birisi ve dijital ajans hizmetleri veriyor. Verdiği hizmetler ağırlıkla kurumsal web sitesi tasarımı, portal / e-ticaret projeleri, kurum kimliği tasarlama ve web tabanlı yazılımlar olarak öne çıkıyor. MediaClick halen 25 kişilik bir ekiple hizmet veriyor. MediaClick’in müşterileri arasında Karel, Kütahya Porselen, İstek Okulları, Borsa İstanbul, Ofton İnşaat, İtalyan Koleji, Gyoder, Ekşioğlu Holding, Ayhanlar Holding, 2D Yapı, Epiaş gibi 100’de fazla marka bulunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar