Jabra Elite Sport kablosuz kulak içi kulaklık satışa sunuldu

Jabra Elite Sport kablosuz kulak içi kulaklık satışa sunuldu
Jabra, üstün ses, güçlü pil ömrü ve gelişmiş kişiselleştirilmiş fitness analiz özellikleriyle tamamen kablosuz kulak içi kulaklığı Elite Sport'u duyurdu. Ses mühendisliği konusunda uzman Jabra, kendi deyimleriyle "teknolojik olarak dünyanın en gelişmiş sportif kulaklığını" piyasaya sürdü. Teknolojinin gediği son noktayı temsil eden ve gerçek anlamda kablosuz özgürlük sağlayan Jabra Elite Sport kablosuz kulaklık, Jabra’nın resmi dağıtıcısı tarafından ilk kez n11.com’da satışa sunuldu.

Jabra Elite Sport kablosuz kulak içi kulaklık ilk kez n11.com’da

Tek şarjda 3 saat müzik dinleme süresi sunan kulaklığın ikinci bataryası ise 6 saate kadar enerji sağlayabiliyor. Tıbbi özellikli ses ekipmanları üreten ReSound ile birlikte çalışan Jabra, teknoloji, konfor ve ses kalitesi bakımından çıtayı en üst seviyeye çıkarıyor. Android ve iOS destekli bir aplikasyona sahip kablosuz kulaklık, bu sayede kullanıcısına kalp ritmini gösterebiliyor ve spor sırasında yönlendirmelerde bulunabiliyor. Suya dayanıklı yapısıyla terlemelerden etkilenmeyen aynı zamanda ortaya çıkabilecek hasarlara karşı da 3 yıl distribütör garantili olan Jabra Elite Sport, 1.099 TL fiyatıyla ilk kez n11.com’da satışta.

Detaylı bilgi için http://www.jabra.com.tr/sports-headphones/jabra-elite-sport



Yorum: Fiyat bakımından aşırı uçuk. Yine N11'de Çin malı kablasuz kulak içi kulaklıklar 20.9 TL'den satışta. Ben de bu kulaklıkları denedim. Bazıları sorunlu olsa bile 1099 TL fiyatlı Jabra'nın yanında 20.9 TL çöpe atmaya bile değer. Fiyatının bu kadar yüksek olmasının nedenini çok merak ediyorum?

Yorum Gönder

0 Yorumlar