indir.com ingilizce sayfası ile dünyaya açılıyor

indir.com dünyaya açılıyor

Türkiye'nin popüler yazılım, uygulama ve oyun indirme sitelerinden birisi olan indir.com olarak 2011 yılında Windows programları ile birlikte sektöre giriş yaptı. Daha sonra Mac, iOS ve Android içerikleri de kendi bünyesine katarak gelişimini sürdürdü. Başlangıçtan bugüne kadar ülkemizde ve dünyada popüler olan uygulamaları ve en güncel haberleri sunan Türkçe içerikler sundu. Güncel haberleri ve gündemi yakından takip edeceğiniz bir site halini aldı. Şimdi de daha da büyümek için artık indir.com dünyaya açılıyor!

indir.com dünyaya açılıyor!

İmza İnternet Teknolojileri'nin çatısı altında olarak yayın hayatına devam ettiği süre boyunca 22 bine yakın haber ve 81 binden fazla program ve uygulamaya yer verdi. Bununla birlikte güncel teknoloji haberleri ile de gündemi yakından takip etmeniz için uygun bir site halini almayı başardı. Daha da büyümek için için dünyaya da açılıyor. 1.000'in üzerinde program ve uygulamaya ait İngilizce içerikleri, Aralık 2018 tarihinden itibaren İngilizce bölümünde, yani https://en.indir.com adresinde bulabileceksiniz.

Aralık 2018 tarihinde yayın hayatına başlamış olan İngilizce site, kısa bir zaman içerisinde 10.000 İngilizce içeriğe ulaşmayı hedefliyor. Sitenin sahibi olan İmza İnternet Teknolojileri'nin Yönetici Ortağı olan Hasan Yaşar, yaptığı bir açıklamada; "Özellikle Türk girişimcilerin yurt dışına yönelik yazılımlarına ve uygulamalarına öncelik veriyoruz ve yabancı pazarlarda tanıtılmalarına katkı sağlamayı istiyoruz. Türk yazılım ve oyun sektörü yurt dışında ne kadar gelişirse, tüm sektörlerimizin bundan o kadar fayda sağlayacağını düşünüyoruz." şeklinde ifadelerini belirtti.

Hayırlı olsun. Yıllardır kullandığım sitenin böyle bir atılım yapması karamsarlıkların içinde sevindirici bir gelişme. Başarılar dilerim

Yorum Gönder

1 Yorumlar