MediaTek G Serisi İşlemcilerin Türkçe İnternet Sitesinin Duyurusu

MediaTek Türkiye basın toplantısında duyurusu gerçekleşen HyperEngine oyun teknolojili MediaTEk Helio G Series işlemcilerin Türkçe içerik uygulaması yapılan internet sitesine, https://i.mediatek.com/gseries/turkey adresinden ulaşabilirsiniz.

MediaTek HyperEngine oyun teknolojisiyle benzersiz bir oyun deneyimi sunan MediaTek Helio G Serisi işlemciler, akıllı telefonlara daha güçlü internet bağlantısı ve üst düzey oyun, streaming, grafik, kamera, işlemci, bağlantı ve enerji verimliliği özellikleri getiriyor.

Oyun telefonları çağını başlatan geliştirilmiş yeni nesil MediaTek HyperEngine oyun teknolojisine sahip G Serisi işlemci ailesinin amiral gemisi MediaTek G95, çoklu kamera desteği, benzersiz bağlantı gücü ve gerçek zamanlı video akışı (streaming) için yapay zeka destekli süper çözünürlük gibi özellikler sağlıyor.

MediaTek G Series’in benzersiz bağlantı, oyun, streaming ve kullanım performansı özellikleri, küresel akıllı telefon üreticisi Xiaomi iş birliğinde, yüksek özellikli üç farklı akıllı telefon modeliyle Türkiye’de de tüketicilere sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar