Samsung’dan Sağlık Çalışanlarına Özel İndirim Kampanyası


Samsung’un sağlık sektöründe çalışanlara özel başlattığı kampanyada, seçili Samsung marka beyaz eşyalar yüzde 10 indirimle satışa sunuluyor.

Teknoloji dünyasının önde gelen markası Samsung, sağlık çalışanları için “Seçili Samsung Beyaz Eşyalarda Sağlık Çalışanlarına Özel Yüzde 10 İndirim” kampanyası başlattı.

Kampanyaya katılan tüm Samsung yetkili bayilerinden ve shop.samsung.com/tr/ web sitesi üzerinden 5 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında sağlık çalışanları, satın aldıkları seçili Samsung marka beyaz eşyalarda (ankastre fırın, davlumbaz, ocak, buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, derin dondurucu, bulaşık makinesi,) ürünlerin KDV dâhil fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim fırsatından faydalanıyor.

Sağlık çalışanlarının indirimden faydalanabilmeleri için ise ilgili kurum çalışanı olduğunu gösteren belgeleri ya da kimliklerini www.samsung.com/tr/saglik-calisanlari-kampanyasi adresi üzerinden eklemeleri ve bu sayfadaki başvuru formunda yer alan gerekli bilgileri doldurmaları gerekiyor. Başvurular başarılı bir şekilde alındıktan sonra SMS üzerinden tek kullanımlık kod bilgisi iletiliyor. Bu başvuru ardından sağlık çalışanları shop.samsung.com/tr/ adresi üzerinden veya doğrudan Samsung yetkili bayilerinden tek kullanımlık kod ile satın alımlarını gerçekleştirebiliyor.

Kampanya şartları hakkında detaylı bilgi için: www.samsung.com/tr/saglik-calisanlari-kampanyasi

Samsung güncel mağaza listesi için: https://www.samsung.com/tr/beyazesya-bayilistesi/

Yorum Gönder

0 Yorumlar