Speedtest'e Göre İnternette En Hızlı Turknet, En Yavaş Türk Telekom

Türkiye'de internet hızları ve kotaları hep gündem oldu. Son yıllarda giderek parlayan Turknet daha önce şuradaki haberini yaptığımız yazıda da Netflix ve nPref Verilerine Göre Türkiye'nin En Hızlı İnterneti olmuştu. Şimdi en popüler internet hız ölçüm servisi Speedtest de verilerini bir rapor ile açıkladı. Rapora göre Türkiye'nin internet hızı dünyada yerlerde sürünüyor. Raporda Türkiye dünya sabit internet hızlarında dünyada 103. sırada. Mobil internet hızlarında ise 58. sırada. Fiyatlar konusuna girmiyorum bile. Speedtest verilerinde birinci sırada yer alan Turknet'te geçtiğimi Yıllardır Tereddüt Ettiğim TurkNet'e Geçtim...başlıklı yazımda duyurmuştum. Yaklaşık 1,5 yıldır Turknet kullanıyorum. Speedtest raporunda da yer aldığı gibi Turk Telekom pişmanlıktır. 

Türkiye'de İntenet Sağlayıcılarının Sıralaması

Dünya Sabit İnternet Hızlarında Türkiye

Dünya Mobile İnternet Hızlarında Türkiye


Turknet gerek iddia ettiği hızı sorunsuz vermesi, taahhüt olmaması, fiyatının daha düşük olması, sorun yaşamanız durumunda kısa sürede çözülmesi, müşteri desteğe çok çabuk ve kolay ulaşılabiliyor olması nedeniyle yıldızı hızla parladı.

Ben 2 abonelikle hala Turknet abonesiyim. 24 Şubatta 8 yıllık Tivibu'yu da kapatarak 3. aboneliğimi başlatacağım. Siz de Turknet'e geçmek isterseniz aşağıdaki davet kodu ile abonelik başlatarak 1 ay bedava internet de kullanabilirsiniz 

1 Ay Bedava Davet Kodu: NFK14KL13SLA

1 Ay Bedava Davet Linki https://turk.net/p/NFK14KL13SLA

Speedtest dünya internet hızları raporu için https://www.speedtest.net/global-index

Türkiye sabit internet hızları https://www.speedtest.net/global-index/turkey

Türkiye mobil internet hızları https://www.speedtest.net/global-index/turkey#mobile

Yorum Gönder

0 Yorumlar