Blog'umu Google Play Gazetecilik üzerinden de hem Android hem de iOS'ta takip edebilirsiniz


Blog'umu Google Play Gazetecilik üzerinden de hem Android hem de iOS'ta takip edebilirsiniz
Google, iPhone, iPad veya tüm Android telefon ve tabletlerde kullanılmak üzere ilginç bir haber okuyucusuna sahip. Google Currents adı altındaki uygulama ile isterseniz hem mevcut RSS'lerinizi okuyabiliyor, isterseniz de size özel yayınları görebilirsiniz.

İşte bu uygulama, uzunca bir süredir yayında olmasına rağmen, Android kullanıcıları için Türkiye'den Play Store üzerinden indirilemiyordu. Ancak artık, bizler de, Google Current'ı indirme şansına sahibiz.

Yeni Google Currents Türkçe olarak, Türkiye'de Google Play veya AppStore üzerinden indirilebilir.

Blog'umun, özel yayını ile Google Currents'da yerini aldı.

Google Current'ta takip etmek için yapmanız gerekenler çok basit. Sadece aşağıdaki adımları uygulayarak bizi Google Currents üzerinden takip etmeye başlayabilirsiniz...

Google Currents iOS (iPhone veya iPad) : http://itunes.apple.com/us/app/google-currents/id459182288

Google Currents (Android için) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.currents

Uygulamayı kurduktan sonra http://www.google.com/producer/editions/CAow_4zgAQ/erol_dizdar tıklayarak blog'umu ve Google+ paylaşımlarımın Google Currents Özel yayınına abone olun...

Güncelleme: Eskiden Google Currents üzerinden yayın yapıyordu. Şimdi https://www.google.com/producer adresinden Google Play Newsstand olarak devam ediyor. Bu yayınları Google Play Gazetecilik olarak altında yayınlamaya başladı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar