Doğal bitkisel kozmetik ve temizlik ürünleriyle gelir kapısı açan yerlifirma ERSAĞ


Geçtiğimiz kış  aylarında bir rahatsızlığımdan dolayı kullanım amacıyla bazı ürünleri araştırmaya başladım. Çevremdeki birkaç kişi Avon, Amway gibi firmaların ürünlerinin satışını yapıyordu ve bana tavsiyelerde bulundular. Bazı ürünler için önce Avon sonra Amway'e baktım. Ancak ürünlerin içeriği ve firmaların menşeinden dolayı hiç başlamadan bıraktım. Sonra aktarlarda araştırma yaptım. Aktarlarda araştırma yaparken karşılama Ersağ çıktı. Yerli firma olması ve bitkisel çözümler sunması nedeniyle oldukça sıcak baktım ve Ersağ hakkında bilgi toplamaya başladım. Ersağ birçoğunuzun bildiği ve inatla network marketing olarak söylediği ama benim ağ pazarlama olarak söylemeyi tercih ettiğim sistem ile ürünlerini pazarlıyor. Bu cümleden birşey anlamadıysanız Avon, Amway gibi firmaların yaptığını yapıyor. Peki farkı nedir? derseniz farkı ürünlerinin tamamının bitkisel olması ve firmanın Denizli merkezli yerli firma olarak hem Türkiye'ye hem de Avrupa'ya satış yapması.

Ersağ kozmetik ve temizlik ürünlerinde kimyasalları en aza indirmek için Asya'da yetişen Ritha Soapnut (Reetha Soap Nut) ağacının meyvesini kullanıyor . Bu bitki organik temizlik isteyenlerin başvurduğu en etkili yöntemlerden biri. Ersağ,  Ritha Soapnut Ağacının meyvesini kullanarak temizlik ürünlerini Denizli'de üretiyor. Öğrendiğim kadarı ile hızla büyüyen firmanın şuan 322000 üyesi bulunuyor. 2006 yılında kurulan bir firma olarak çok hızlı büyüyor. Bu hızlı büyümeye nedeniyle bazı eksiklikler oluşuyor. Ancak firma sürekli kendini geliştirmeye ve eksikliklerini gidermeye çalışıyor. Ürün grubu şuan az görünse de sürekli yeni ürünler eklenerek çeşitlilik arttrılıyor. Şuanki ürün gruplarında bir çok kişinin ihtiyacını karşılayacak temel ürünler mevcut. Genel olarak fiyatları mantıklı gelse de bazı ürünlerin fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyor. Ancak diğer ürünlerin fiyatlarına tekrar bakınca bu ürünlerin fiyatlarının yüksek olmasınında mantıklı bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ürünleri bir çok alanda kullanabiliyorsunuz ve konsantre olduğu için çok az miktar kullanmanız yeterli oluyor.

Düşüncem ERSAĞ'ın yaptığı aslında kökeni yüzyıllara dayanan bitkisel çözümleri ambalajlamaktan ibaret. Bu nedenle birçoğu asıl kullanım amacı dışında da kullanılabiliyor. Çünkü bazı bitkilerin birden çok kullanım alanı mevcut. Ürünler bitkisel olduğu için diğer firmaların ürünlerindeki kimyasal maddelerin verdiği zararları vermiyor. Zaten kullanıcı yorumlarından ürünlerin bazılarının kullanım amacı dışında kullanılabildiğini öğrendim. Mesela Banyo-WC'yi yanıklar, kaşıntılar ve yaraların tedavilerinde kullananların olduğunu ve olumlu sonuçlar elde ettiklerini öğrendim. Gerçi bildiğim kadarı ile firmanın bu yönde bir açıklaması yok. Yasal prosedür gereği de sanırım böyle bir açıklama da yapamazlar. Diğer bir üründe masaj kremini soğuk algınlığında Vicks Vaporub gibi nefes açıcı olarak kullanıldığını öğrendim. Damla isimli bir ürünü var kıyafetlerinizden tutunda halı, koltuk, evinizin sert yüzey temizliği gibi aklınıza gelebilecek tüm temizlik işlerinizde kullanabiliyorsunuz. Üstelik durulama gibi dertlerde yok. Ürünlerin tamamı hakkında bilgiyi firmadan veya kullananlardan edinebilirsiniz. Birçok ürünün düzenli kullanımda vaad edileni sunduğunu bizzat gördüm.

Gelir kaynağı olarak kullanmak isteyenler ise 100 TL'lik siparişler için kargo ücreti ödemiyor. 100 ve 150 TL'lik siparişlerinizde kargonun ücretsiz olmasının yanında ektra ücretsiz ürünler promosyon olarak veriliyor. Kariyer sistemi ise kayıt olur olmaz üyelikten başlıyorsunuz, belirli bir meblağa eriştiğinizde primleriniz %10, %15, %21 şeklinde %58'e kadar yükseliyor. İlk 150 TL'lik siparişinizden sonra %15 kariyer grubuna giriyorsunuz. Ayrıca sizin kendiniz üye yaparak ekip oluştup kariyer ve priminizi yükseltebiliyorsunuz. Sizin altınıza kayıt olan üyenin satışlarından da belirli oranda prim alıyorsunuz. 2 ay içerisinde kendiniz ve ekibinizin satışları toplamı 10 bin TL'ye ulaşırsa öncü denen %21 kariyer grubuna geçiyorsunuz ve bu grupların hiçbirinden satış yapmasanızda düşmüyorsunuz. Sistem bu şekilde devam ediyor. Siz gelir kapısı olarak düşündüğünüzde firma ve öncüler size verebilecekleri tüm desteği veriyorlar.

Günümüzde birçok şeyde doğallıktan uzaklaşıldığını hepimiz görüyoruz ve bunların etkisini hissediyoruz. Bu durumdan kurtulabileceğimiz fırsatlar elimize geçince değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum. Bu nedenle bizi en çok etkileyen etkenlerden biri olan temizlik maddeleri ve kozmetik ürünlerini doğal kullanırsak sağlığımız üzerindeki etkiyi en aza indirebiliriz. Kendiniz ve çocuklarınızın sağlına önem veriyorsanız benim gibi sadece üye olup kullanıcı da olabilirsiniz. İllaki satış yapacaksınız diye bir şart yok. Deneme amaçlı da olsa birkaç ürünü kullanmanınızı tavsiye ederim. Farkı kendiniz görmüş olursunuz. Üstelik üyelikte ücretsiz

Üyelik için http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&red=&sponsor=741188 tıklayabilirsiniz. Merak ettiklerinizi her zaman sorabilirsiniz.

Niçin ERSAĞ Dr Ender Saraç'dan Dinleyelim



Firmanın sayfası http://www.ersag.com.tr



Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. konyada tüm temizlik ihtiyaçlarınız için yanınızdayız

    YanıtlaSil

  2. Hayatınızdan kimyasal maddeleri mümkün olduğunca çıkarmak istiyorsanız Ersağ ürünlerini kullanabilirsiniz. Peki Ersağ ürünlerinden satın alırken en ucuza nasıl alırsınız?



     



    Mutlaka üye (üyelik ücretsizdir) olun. Çünkü ürünleri daha ucuza alırsınız. Her ay belirli dönemlerde ödeme tutarı 150 TL'lik alışverişlere 4 veya 5 ürün promosyonu oluyor. Bu promosyon ürünlerinin bedelleri ise 90-120 TL arasında değişiyor. Ürün almak için bu promosyon dönemlerini bekleyin. Daha önce belirlediğiniz ihtiyacınız olan ürünleri promosyon döneminde 150 TL olacak şekilde sipariş verin. Zatan 150 TL'lik alışveriş yapmanız için 170 TL civarında sipariş vereceksiniz ki üye indirimi de yapılınca ödeme tutarı 150 TL civarında olsun.

    YanıtlaSil
  3. kozmetik ve yemek sektörü hep öncüdür.paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil