Da Vinci Learning Televizyon Kanalı Çocuklar İçin Ücretsiz Kodlama Eğitimleri Başlıyor

Da Vinci Learning Televizyon Kanalı Çocuklar İçin Ücretsiz Kodlama Eğitimleri Başlıyor
Çocuklar, yetişkinler ve aileler için hazırlanan farklı eğitim seviyelerinde zengin içerikteki belgeselleri ile tanınan Da Vinci Learning Televizyon Kanalı, 1 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında her cumartesi günü The Zone by QNB Finansbank’ta çocuklar için Ücretsiz Kodlama Eğitimleri verecek.

7-12 yaş arası tüm çocukların her cumartesi günü ücretsiz olarak katılabilecekleri kodlama eğitimlerinde çocuklar, Scratch ile uygulama geliştirirken üretken düşünme becerilerini, kolektif çalışmayı ve sebep sonuç ilişkilerini kurabilmeyi geliştirecekler. Özellikle çocuklar için kendi programlarını, oyunlarını ve animasyonlarını yapıp dünya üzerindeki herkes ile paylaşmalarını sağlayan bir programlama dili olan Scratch, kodlamanın zorluklarını kolaylıkla aşmak üzerine tasarlanmış bir program.

Da Vinci Learning Televizyon Kanalı, The Zone by QNB Finansbank’ta Jr. Robotics Bilim Okulu’nun deneyimli ve uzman eğitmenleri eşliğindegerçekleştireceği Scratch ile kodlama eğitimleri ile çocukların sadece tüketen değil, kendi tasarımlarını yapan, karşılaştıkları gerçek hayat problemleri karşısında yaratıcı düşünme becerileriyle çözümler ortaya koyan ve kendilerini farklı şekillerde ifade eden bireyler olmalarına katkılar sağlamayı hedefliyor. Kodlama eğitimlerinin bahar dönemi sonrasında güz döneminde de devam etmesi planlanıyor.

Çocuklarını Da Vinci Learning’in ücretsiz kodlama eğitimlerine kayıt ettirmek isteyen anne babalar, http://www.davinci-learning.com/tr websitesinden daha detaylı bilgi alabilir veya kayıt için 212 347 98 07 nolu telefondan The Zone by QNB Finansbank’ı arayabilirler.

Eğitim Tarihleri:
01-08-15-22-29 Nisan 2017 – Her Cumartesi
06-13-20 Mayıs 2017 – Her Cumartesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar