Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş, 8 Mart'ta Canlı Yayın Yapacak

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş, 8 Mart'ta Canlı Yayın Yapacak
Facebook, herkes için faydalı küresel bir topluluk yaratmanın ilk adımının, kişisel, duygusal ve manevi ihtiyaçlarımız için yöneldiğimiz milyonlarca küçük topluluk ve çevrelerle başladığına ve kadınların, bu toplulukları bir araya getirmede hayati bir rol oynadığına inanıyor.

Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında, dünyanın dört bir yanındaki kadınlar 24 aralıksız saat boyunca Facebook’ta canlı yayına geçerek iş dünyasındaki kadınları konuşacak ve tüm dünya ile bilgi ve fikirlerini paylaşacaklar. Bir tam gün boyunca sürecek Facebook canlı yayın etkinliği, Facebook’un geçen yıl 8 Mart günü başlattığı ve tüm dünyadaki kadın girişimcileri ve kadınların sahip oldukları işletmeleri desteklemeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan #SheMeansBusiness programı kapsamında düzenlenecek. Bu küresel yolculuğun Türkiye ayağında ise Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş, Trendyol’un kurucularından Demet Mutlu, Nil Karaibrahimgil ve Aras Kargo CEO’su ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras ile canlı yayında röportajlar gerçekleştirecek. Etkinliğe katılmanın yanı sıra insanlar kendi canlı yayınlarını başlatarak, günün önemi ile ilgili fikirlerini paylaşarak veya #SheMeansBusiness etiketini kullanarak Dünya Kadınlar Günü’nü desteklediklerini gösterebilecek.

Derya Matraş’ın gerçekleştireceği röportajları, 8 Mart Çarşamba günü saat 11:00 – 13:00 arasında Derya Matraş’ın, Trendyol’un veya Nil Karaibrahimgil’in resmi Facebook adresinden takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar