General Mobile’ın Son Telefonu "GM 8 Android One" Satışta

General Mobile’ın Son Telefonu "GM 8 Android One" Satışta
Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, Google’ın en iyileriyle tasarlanan ve merakla beklenen ‘GM 8 Android One’ modelini tüketicilerin beğenisine sundu.

‘GM 8 Android One’, ‘Google Fotoğraflar’ uygulaması ile fotoğraf tutkunu akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sıkıntılardan biri olan hafıza sorununa çözüm buluyor. ‘GM 8 Android One’ modeli ile tüm fotoğraflar yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız* olarak güvenli bir şekilde saklanabiliyor.

En güncel teknolojileri tüketicilerine sunan General Mobile, Android One ailesinin yeni üyesi olan ‘GM 8 Android One’ modelini 999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. General Mobile ‘GM 8 Android One’ modeli ile kullanıcılarına Google’ın en iyileri ile tasarlanan güncel ve güvenli Android One deneyimini yaşatıyor ve kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. GM8 Android One ile kullanıcılar, çekebildikleri kadar fotoğraf çekiyor ve hafıza derdi olmadan Google Photos uygulamasıyla yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak depoluyor.

‘GM 8 Android One’, General Mobile’ın Android One programı kapsamında geliştirilen birçok özelliği dahili olarak sunuyor. Bu özelliklerin başında ise, telefonda dahili olarak sunulan ‘Google Fotoğraflar’ uygulamasının hafıza sorununu ortadan kaldırarak kullanıcıların telefonla çektiği tüm fotoğrafları yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız[*] olarak güvenli bir şekilde bulutta depolayabilmesi geliyor.

Ayrıca ‘GM 8 Android One’, 13MP flaşlı ön kamerası ile yüksek kalitede selfie deneyimi de yaşatıyor. Fotoğraf tutkunları GM 8 Android One modelinin hem ön hem arka kamerasında kullanabilecekleri ‘portre modu (bokeh)’ ile fotoğraflarına sanatsal bir dokunuş katabiliyor.

‘GM 8 Android One’ modelinin öne çıkan diğer bir özelliği ise G-Board klavye. Anlık çeviri özelliğine sahip ‘G-Board’ klavyeyi dahili olarak kullanıcılara sunan ‘GM 8 Android One’, yazışmalarda 42 dilde anında çeviri yaparak büyük kolaylık sağlıyor.

18:9 oranında yeni nesil geniş ekran tasarımıyla da dikkat çeken ‘GM 8 Android One’ modelinin diğer ürünler gibi kullanıcıların beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirildiğinin altını çizen General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman; “Türkiye’nin ilk üç akıllı telefon markasından biri olarak başarı çıtamızı her yeni modelde yükseltiyoruz. ‘GM 8 Android One’ bu yılın ilk modeli olarak üstün özellikleriyle son derece iddialı. Özellikle son yıllarda öne çıkan selfie trendine uyumlu şekilde 13MP’lik flaşlı ön kamerayla donatılan ‘GM 8 Android One’ modelimiz, kendi segmentinde, en güncel işletim sistemi olan Android 8.0 Oreo yüklü şekilde tüketiciyle buluşarak fark yaratıyor. Ayrıca telefonda dahili olarak sunulan ‘’Google Fotoğraflar’ uygulaması da sınırsız sayıda fotoğraf ve videoyu yüksek kalitede, ücretsiz ve güvenli bir şekilde saklama imkânı tanıyor. ‘GM 8 Android One’ ile başarı hikayemizi sadece Türkiye’de değil, faaliyette bulunduğumuz 32 ülkede de sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yalnızca donanımıyla değil, fiyatıyla da fark yaratıyor

GM 8 Android One; 4GB RAM, 64 GB dahili hafıza ve 3GB RAM, 32 GB dahili hafıza olmak üzere iki ayrı versiyon ile tüketicilere sunuluyor. Kullanıcılar; 3GB RAM, 32 GB dahili hafızaya sahip olan versiyonu 999 TL’ye; 4GB RAM, 64 GB dahili hafızaya sahip olan versiyonu ise 1099 TL’ye satın alabilecekler.

GM 8 Android One, zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; General Mobile’ın web sitesi www.generalmobile.com üzerinden online olarak tüketicilerle buluşuyor. GM 8 Android One ayrıca, Türk Telekom ve Vodafone mağazalarında taksitli tekliflerle, Turkcell mağazalarında ise “3 taksit bizden” kampanyası ile satışa sunuluyor.

Serinin Beşinci Telefonu

Android One programı çerçevesinde Avrupa pazarında 2015 yılında lansmanı yapılan General Mobile Android One 4G, 2016 yılında piyasaya sürülen GM 5 ve GM 5 Plus ve 2017 yılında çıkarılan GM 6 modellerinin kısa zamanda yakaladığı başarılı satış rakamları ve olumlu kullanıcı dönüşlerinin ardından, General Mobile beşinci Android One ürünü olan ‘GM 8 Android One’ ile performans çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

Kullancılar, GM 8 Android One ve uygulamalar hakkındaki detaylı bilgilere https://www.generalmobile.com/tr/urunler/GM8 adresi üzerinden kolayca ulaşabiliyor.

GM 8 Android One Teknik Özellikleri:
  • Boyutlar: 154.2 x 72.7 x 7.96 mm
  • Ağ: 4.5G, Cat7 300/150 Mbps, VoLTE, ViLTE, VoWifi
  • Ekran: 5.7" İncell IPS HD+ (720 x 1440) 2.5D Corning® Gorilla® Glass
  • İşlemci & CPU: Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435, 64bit Qcta Core 1.4 GHz
  • İşletim Sistemi: Android 8.0 (Oreo)
  • Kamera: Arka: 13MP AF Dual Tone Flaşlı- Ön : 13MP FF flaşlı
  • Parmak izi okuyucu:Fingerprint sensor
  • Bağlantı:Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth v4.2, Micro USB
  • Hafıza:
    • 4GB RAM + 64 GB Dahili Hafıza (128 GB'a kadar Micro SD desteği)
    • 3GB RAM + 32GB Dahili Hafıza (128 GB'a kadar Micro SD desteği)
  • Pil:3.075mAh
  • Sensör:Gyro, Accelerometer, Proximity, eCompass, Light
  • GPS:A-GPS,GLONASS
  • FM Radyo:Dahili FM Radyo alıcısı

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Başarılı inceleme olmuş. Buradan General Mobile GM8'de standart olarak gelen Google fotoğraflar uygulamasının nasıl kullanılacağına dair bilgi alınabilir. https://www.listeler.net/google-fotograflar-uygulamasi-nedir/

    YanıtlaSil