Kodlama Bilmeden Ücretsiz Profesyonel Android Uygulaması Hazırlayın

Kodlama bilgisi olamadan kolayca ücretsiz, profesyonel adroid uygulamasını bir kaç dakikada hazırlayabileceğinizi biliyor musunuz?

Gelişen teknolojiler ve kullanıcıların eğilimleriyle beraber akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Şirketlerin sadece web siteleri ile var olması artık yeterli sayılmıyor, çünkü çevrimiçi aktiviteler gittikçe mobile doğru kayıyor. Akıllı telefon kullanım oranının artığı günümüzde artık bu cihazlar da müşterilere ulaşmak için önemli bir kanal. Bu durum büyük şirketlerin yanı sıra her sektörden küçük ve orta ölçekteki işletmeler için de geçerli.

İşletmelerin hala önemli bir kısmı mobil uygulamaya sahip olmanın oldukça pahalı ve karışık bir hamle olduğu düşüncesinde. Oysa kod bilgisine sahip olmadan da mobil uygulama oluşturmak mümkün. MobiRoller sayesinde bu anlamda tüm engeller ortadan kalkıyor. Kendi mobil uygulamanızı kodlama bilgisi olmadan kolayca yapmanıza olanak sağlayan MobiRoller, sunduğu kullanım kolaylığı ve ayrıcalıklı özelliklerle işinizi kolaylaştırıyor. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar