A101 HADİ Hakkında Her Şey: HADİ İle Neler Yapılabilir? HADİ Komisyonsuz Bankacılık İşlemleri


Belki bazılarını yeni duyuyordur belkide bazılarınız duymuştur kullanmamıştır. A101 HAdi ile a101’deki alışverişlerde bazı ürünlerde büyük indirimler yapılıyordu. Aylık 5 TL gold üyelikle de tüm alışverişlerinizde %3 iade alıyorsunuz. Bu sayede de verdiğiniz aylık ücreti fazlasıyla geri alıyordunuz. Ancak dikkat etmeniz gerekn %3 iade almak için hadi kart ile ödeme yapmanız gerekiyor. Ama etiketlerde yazan hadi üyelerine şu fiyat veya şu kadar aide yazanlarda hadi kart ile ödeme yapmasanız da hadi uygulamasında barkod numarasını verdiğinizde iade alıyorsunuz. Buraya dikkat etmek gerekiyor. 

Hadi üzerinden alışverişiniz taksitlendirilebiliyor, alışverişi kredisi kullanabiliyorsunuz. Veresiye olarak alışveriş yapabiliyorsunuz. 

Hadi ilk çıktığında kartı 20 TL’ye alıyordunuz ve 20 TL karta yüklenerek iade ediliyordu. Ayrıca hadi kart ile master kart olan tüm bankaların bankamatiklerinden komisyonsuz para çekebiliyordunuz. Bunun yanında A101 marketlerden de para çekebiliyorsunuz. para yükleyebiliyorsunuz. 

Son yapılan değişiklikle HADİ artık şubesiz bankacılık oldu. Hesabınızı yükseltirseniz şubesiz bankacılık işlemleri içinde kullanabiliyorsunuz. Enpara’dan bildiğimiz şubesiz bankacılık son dönemde oldukça yaygınlaştı. Alternatif bir kaç şubesiz bankacılık var. Şubesiz bankacılıkta hiçbir ücret için komisyon ödemiyorsunuz. Hadi’de de bu böyle. Para transferi yapabiliyorsunuz, fatura ödeyebiliyorsunuz, yatırım hesabı açabiliyorsunuz, birikim yapabiliyorsunuz. Bankacılık işlemleri TOM Bank olarak yapıyor. 

Bilmeniz gereken şuan önemli bir nokta var. Hesabınız telefon numaranız esas alınarak açılıyor. Aynı telefon numarasından en fazla 2 kere hesap silip açabiliyorsunuz. Bu da kötü bir durum. Şöyle ki mesela evlendiniz yada boşandınız kimlikte soyadınız değiştiğinde soyadınızı hadi üzerinden şuan mernis kayıtlarına göre düzeltemiyorsunuz. Müşteri temsilciside düzeltemiyor. Bu nedenlede hesabı silip tekrar yeni hesap açmanız gerekiyor. Hesabınızın silinmesi için de bakiye 0 TL olmalı. Kuruş dahi olsa hesabınız silinemiyor. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar