BTK Online Şikayet Yönetim Sistemi tuketici.btk.gov.tr faaliyete başlıyor

BTK Online Şikayet Yönetim Sistemi tuketici.btk.gov.tr faaliyete başlıyor
Tüketici şikâyetlerinin elektronik ortamda yapılabilmesi, tüketicilerin yaptıkları başvuruya ilişkin aşamaları takip edebilmesi, şikayetlerin etkin ve hızlı bir şekilde çözümlenmesi ile Kurumun şikayetleri analiz ederek şikayetlerin yoğunlaştığı alanda gerekli denetim faaliyetlerini yapabilmesine olanak sağlaması amacıyla hazırlanan “BTK Online Şikayet Yönetim Sistemi” tuketici.btk.gov.tr internet adresinde faaliyete başlayacaktır.

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Slm telifonuma terbiyesiz siteler çıkıp duryo ve birturlu kurtulamyorum lutfe yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  2. Eğer goole'de arama yaparken ise, bütü kokies ve önceki girdiğin siteleri silmen gerekir. Reklamrar normal Kullanımda geliyorsa Mailware olan bir android yüklemişsindir, oyun, chatprogramı vesare olabir. Telefon virus programî indirip Silebilirsin. Kaspersky, Norton, Avast gibi programlar yardımcın olabili.

    YanıtlaSil
  3. 6milyon.com

    kişisel gelişim sayfası

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar benim telefonum yanlışlıkla eğlen cephe tikladim maduriyetin yüzünde Turkcell başvurdum Turkcell bana dedi biz paranızı oeemiyecez eğlencep ödeme yapılsın dediler 08502107634 numarayı arayın bizde numarayı aradik eğlencep aradık Turkcell bildiri yapacak diyor Turkcell'de bildiri yapamam diyor kısa ve net mağduruz bu olayı ikiside birbirine suçluyorlar rica ederim çok mağdurun gerekir yapılmasını istiyorum

    YanıtlaSil