Antalya'da toplanan #G20 Zirvesi'ni herkes anlık izleyebilecek

Antalya'da toplanan #G20 Zirvesi'ni herkes anlık izleyebilecek
Dünya liderlerini buluşturan G20 Zirvesi, Antalya'da toplanıyor. Sosyal medyada konuşulanlar, Liderler ile ekiplerinin paylaşımları ziyaretinde aldıkları Yorumlar anlık Olarak G20Live'da izlenecek.

G20Live.com, Liderler Zirvesi Hakkindaki anlık sosyal medya konuşmaları, Analizler, 28 liderin dijital karnesi ile sosyal medya hesaplarının karşılaştırmaları gerçek zamanli Twitter haritasına erişimini sağlıyor ettik.

Türkiye'nin dönem başkanlığını taçlandıracak G20 Liderler Zirvesi Için dünya Liderleri bu hafta sonu Antalya'ya geliyor. Antalya buluşması şimdiye Kadar YAPILMIS En Büyük G20 zirvesi olma Özelliği taşıyor. Sosyal medya Üzerinden dünyanın, şimdiye Kadar tr çok konuşulan en ÜST DÜZEY katılımlı toplantısı olmaya aday G20 Zirvesi canlı, anlık gerçek zamanli G20Live.com Üzerinden izlenebilecek ettik. G20Live.com'un geliştirdiği canlı dijital ziyaretinde sosyal medya Gündemi modeli bu ölçekte Bir Toplantıda ilk kez kullanılıyor. Gerow # G20 ana hashtagi Üzerinden Yapılan sosyal medya konuşmalarının Liderler Zirvesi sırasında devlet ziyaretinde hükümet başkanları düzeyine Kadar Yayılması bir ivme yakalaması bekleniyor. Böylelikle Çevremdeki Kızlar uygulamasını zirve Hakkında gerçekleşecek konuşmanın hacmi 'Küresel boyutlara ulaşacak.

G20Live.com yayında ...

G20Live.com, anlık Konuşmaların istatistiklerinin saniye bazında gösterildiği derinlemesine istatistik grafiği, G20 Ile Ilgili anlık paylaşım Yapılan yerleri gösteren interaktif dünya haritası, G20 Liderler Zirvesi Ile Ilgili infografikler, liderlerin Karşılaştırmalı sosyal medya Analizleri, G20'den A.Ş. videolar dijital Diplomasi Alanında dünyanın, önemli Diğer isimlerinden sadece sadece siteye Özel G20 yazı Analizleri Bulunuyor ettik.

G20 Zirvesi Ile Ilgili üm sosyal medya konuşmalarını tek platformda toplayan ilk ziyaretinde tek dijital Diplomasi sitesi G20Live.com, bugün İtibariyle Yayına giriyor.

Sitede saniyelik tweet grafiği, şimdiye Kadar G20 Ile Ilgili paylaşılmış Tüm twitlerin sayısı, gün icinde yayınlanan tweetlerin Sayısı gibi Onlarca Bilgiye ulaşılabiliyor. G20Live Özel haberleri, dijital Diplomasi Alanında dünyanın, önemli Diğer kişilerinin Yazdığı Bloglar liderlerin sosyal medya Kullanım istatistikleriyle Farklı alanlardaki karşılaştırılması yer alıyor, ettik. Gündemini olusturan Tüm anahtar kelimeler Takibi hashtaglerin ziyaretinde AYRICA # G20 etiketiyle Ilgili saat başı güncellenen Raporlar, zirveyle Ilgili Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Vine gibi Sitede platformlardan paylaşımın gösterildiği sosyal medya duvarı onu Facebook sayfalarının hangi Ülkelerden Daha liderin 28 ziyaretinde Gönderilen çok beğenildiğini gösteren Bir interaktif harita Bulunuyor.

G20Live.com Direktörü Gökhan Yücel, dijital Diplomasi Alanında Bir ilki gerçekleştireceklerini söylerken, şöyle konuştu: "G20'nin ülkemiz evsahipliği ziyaretinde başkanlığında Antalya'da gerçekleşiyor Olması sebebiyle Dijital Araştırmalar Derneği AR-GE ekibi Tarafından Çözüm ortaklarımızla beraber G20Live.com projesini hayata geçirme kararı aldık. Dijital, Diplomasi, Etkileşim Etki kavramlarına yoğunlaşarak, ülkemizde gerçekleşen 10'uncu G20 Liderler Zirvesi'nin sosyal medya mecralarındaki konuşulmalarını meraklı Olan herkesi bilgilendirmek amacını Taşıyan benzersiz Bir platformu kurduk ettik dijital ettik. "

Web: http://g20live.com
Twitter: https://twitter.com/g20live
Facebook: https://www.facebook.com/G20live
Instagram: https://www.instagram.com/g20live

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. ip kamera canlı yayını yapmak için ip kameranızda ki görüntünün bir sunucuya ulaşması ve bu sunucunun da görüntünüzü dönüştürüp her bilgisayar veya mobil cihazının çalıştırabileceği hale getirmesi lazım.

    Eğer bu şekilde yaparsanız yayınlarınız rtmp veya hls formatında yayın yayınlanacaktır. Bu formatlardan hls olan tüm cihazlarda çalışmaktadır. rtmp olan ise pc tarayıcılarında çalışmaktadır.

    Streaming hizmeti istiyorsanız bu hizmeti veren yerlerden aylık veya yıllık satın almanız gerekmektedir. Genelde yurt dışında ki firmalar 35$ ile 50$ arası fiyat vermektedirler. Türkiyede ki firmalar ise 50$ veya 90-110tl aylık kullanım bedeli talep etmektedirler.

    Örnek: ipcamlive.com veya clickstream.com

    Bu şekilde kullanıcılar görüntülerinizi izlerken herhangi bir program yüklemek zorunda kalmazlar ve yüzlerce kışıye aynı anda yayın yapabilirsiniz "web sayfanız üzerinde". Hatta facebook üzerinden bile canlı yayın yapabilirsiniz.

    Benim gördüğüm kadarıyla en uygun fiyat veren yer http://basturkelektronik.com adresinde. Yıllık 300tlye yayın yapabiliyorsunuz

    Yardımcı olabildiysem ne mutlu

    iyi günler

    YanıtlaSil