E-Devlet toplantısı kapsamında kurum temsilcileri ve bilişim şirketleri bir araya geldi

E-Devlet toplantısı kapsamında kurum temsilcileri ve bilişim şirketleri bir araya geldi
27 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleşen e-Devlet Yuvarlak Masa Toplantısı’nda konuşma yapan Intel Security Türkiye ve Azerbaycan Bölge Direktörü İlkem Özar, gittikçe karmaşıklaşan dijital evrende kurumların ancak bu dönüşüme uygun entegre bir güvenlik yaklaşımıyla etkin koruma sağlayabileceklerini vurguladı.

E-Devlet Yuvarlak Masa Toplantısı kapsamında kurum temsilcileri ve bilişim şirketleri 27 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da bir araya geldi.

Intel Security Türkiye ve Azerbaycan Bölge Direktörü İlkem Özar, toplantıdaki konuşmasında sürdürülebilir ve entegre bir savunma stratejisinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Çeşitlenen hizmet alanlarıyla birlikte güvenlik gereksinimleri de artan kamu kuruluşlarının en önemli ihtiyaçlarından biri entegre bir siber savunma stratejisine sahip olmaktır. Verimli olmayan güvenlik yöntemleriyle çalışan, kısa ömürlü yeni teknoloji alımı yapan, teknolojik dağınıklığa sahip kurumlar, siber saldırılarla karşılaştığında verimli sonuçlar alamıyor, itibar ve gelir kaybı yaşıyor. Sürdürülebilir bir savunma avantajı oluşturmak için, kurumlar optimize bir güvenlik ekibiyle, entegre yeni kabiliyetlere, otomatizasyona ve karmaşadan uzak, kolaylaştırılmış stratejik operasyonlara sahip olmalı. Entegre çözümlerimizle, teknolojik karmaşıklığı %62 oranında azaltıyoruz. Kaynaklar optimize edildiğinden, daha fazla riski daha az kaynakla ve daha hızlı bir şekilde çözüyoruz.”

Intel Security’nin geliştirdiği entegre güvenlik platformu sayesinde tüm güvenlik bileşenlerini birbirine bağladıklarını belirten İlkem Özar, her cihazda ve sistemde çalışan yaygın dijital varlığıyla, riskleri doğru analiz ederek, otomatik kontrol sistemi desteğiyle açık bir entegrasyon yapısı sunduklarının altını çizdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar