BAŞARI ilk akıllı telefonunu KAAN markası ile duyurdu

Türkiye'ye cep telefonu girdiği yıllarda Telpa ile birlikte ağırlıklı uzun yıllar teknik servis hizmeti vermesiyle zihinlerde kalan ve uzun süredir sesi sedası çıkmayan 1989 yılından beri faaliyette olan ülkemizin ilk mobil telefon distribütörü Başarı, cep telefonu üreticisi kimliği ile kendi markası KAAN akıllı telefonu tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Başarı Ticaret A.Ş. 30 yıla yakın süre içerisinde birçok dünya markasını tüketicilere sunarak, kullanıcı deneyimlerini dinleyerek ürün geliştirme süreçlerine dahil olan, yaygın servis ağı ile bilinen bir marka olarak adını duyurmuştur. Kurulduğu günden bu yana katma değerli hizmetler sunmayı hedefleyen Başarı, son olarak kendi markası KAAN ile mobil iletişim ürünlerini Türkiye pazarı ile buluşturuyor.

KAAN N1 "telefonun akılcısı"

"Telefonun Akılcısı" sloganı ile KAAN N1 modelini tanımlayan Başarı Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kayhan Biber, gerçekleştirdiği basın açıklamasında "üstün kalitede, yüksek performans ve hıza sahip, tasarım şıklığı ve ileri teknolojik donanımı ile 7’den 70’e her kesimden tüketicinin sahip olmak isteyeceği 4.5G’yi destekleyen bir ürün" tasarladıklarını ve onu "erişilebilir fiyat ile tüketiciyle buluşturduklarını" söyledi. Başarı’nın uzun yıllara dayanan geçmişinde güçlü ilişkilerden oluşan bayi ağı, satış sonrası hizmet tecrübesi ve yaygın teknik servis ağı bulunuyor. Kayhan Biber açıklamasında, "Başarı olarak güçlü, itibarlı çatı markası altında, global standartlarda ileri teknoloji kullanılarak donatılmış üstün kalitede prestijli ürünler tasarlamaya ve üretmeye devam edeceklerini, bir sonraki hedeflerinin ise üretimi Türkiye’ye taşıyarak ülke ekonomisinde ayrı bir değer yaratmayı amaçlamak" olduğunu belirtti.

Kayhan Biber sözlerini şu şekilde sürdürdü: "KAAN N1 "akılcı" tercihler ile tasarlanmış ve donatılmış bir akıllı telefon. Tamamı metal, şık tasarımı ve zarif gövdesini 5.5 inch boyutunda güçlü Dragontrail Glass, 2.5D yuvarlatılmış, 1920 x 1080 çözünürlükte Full HD IPS ekran tamamlıyor. Arka kısımda yer alan 0,3 saniyede ekranı aktif hale getiren parmak izi tanıma sensörü çok kullanışlı ve güvenli. 4.5G uyumlu, CAT6, 8 çekirdek 2.0 GHz ve 64 Bit işlemci 3GB RAM ile desteklenmiş. 32 GB dahili, 128 GB'a kadar artırılabilir hafıza desteği veriyor. 8 MP geniş açı ön kamera, 13 MP çift flaşlı arka kamerası ile çok iyi fotoğraflar ve videolar çekmek mümkün. 3000 mAh güçlü bataryası kullanıcıların yüzünü güldürecek. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile tüketicilere yenilikler sunuyor sunacak.

Ürünümüzü geliştirirken hem kullanıcı tercih ve beklentilerinden ilham aldık hem de GSM operatörlerinin 4,5G yatırımlarının sağladığı imkanlara odaklandık. Bütün bu verileri birleştirerek geliştirdiğimiz son teknoloji akıllı telefonumuz, üst segment özelliklerinde bir ürün olmasına rağmen, "erişilebilir" fiyat ile tüketiciyle buluşmayı bekliyor. Bu nedenle, yerli marka olma sorumluluğu ile KAAN N1 için önereceğimiz perakende fiyat 1.099 TL olacak."

KAAN web sitesi http://www.kaan.com.tr


Aşağıda çeşitli ön incelemeleri bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Cihazın aslının http://wiam.wolderelectronics.com/inicio/productos/8-wiam olduğu söyleniyor

    YanıtlaSil
  2. Devşirme ama fiyat/performans çok iyiymiş

    YanıtlaSil
  3. Sıfırdan üretimi geçelim kısmen üreten bile yok. Bu gidişle olmayacakta

    YanıtlaSil
  4. Turkcell'i arkana alarak başarılı olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bulunduğun kategorideki en pahalı telefonu satıyorsun. Senin baz alacağın marka General Mobile. 1.169 TL'den satılan bu telefon 930 TL'lere satılan General Mobile 5 Plus yanına yaklaşamaz. General Mobile rüştünü ispatlamış bir firma. Sen ise yolun en başında bu fiyat politikası ile yolda kalırsın

    YanıtlaSil
  5. Türkiyede en büyük sorun böyle firmaların beleşten para kazanma hayalleri ve arkalarında insanların büyük umutlarla yerli diyerek aldıkları ve bin beddua ve sitemle ellerinde kalan bu ürünleri kullanmaya çalışması. Yerli marka çalışmalarını takdir ediyorum ama bu şekilde olmamamlı neyini kendi yapmışki açıklamada hedeflerinin türkiyede üretim yapmak gibi devam ediyor istanbulda çok fazla sayıda üretimi bitmiş modelleri parçalarını toplayıp satan yerler var onlar bile daha yerli en azında yurdum insanın eli değiyor

    YanıtlaSil