Bilgisayarınızda Android kullanmak ister misiniz? 1- NOX App Player

Bilgisayarınızda Android kullanmak ister misiniz? NOX App Player ile çok kolay
Geçmişte genellikle uygulama geliştiricilerin kullandığı Android emülatörleri zaman zaman yine teknoloji ile ilgilenenler farklı amaçlarla kullanıyordu.

Birkaç yıl öncesine kadar ben de sık kullanıyordum. Ama o dönemdeki emülatörler çok kısıtlı işler yapmanıza olanak veriyor veya istediğiniz özellikleri barındırmıyordu. Geçtiğimiz günlerde burada yayınlanan En İyi 5 Android Emulatör listesine denk gelince tekrar ilgimi çekti. Listeyi kabaca inceledim. Artılarıyla eksileriyle bana NOX App Player mantıklı geldi. İndirip yükledim. Emülatörü açıp kullanmaya başlayınca o kadar güzel bir emülatör olmuş ki çok şaşırdım. Bu kadarını beklemiyordum. Android'li cihazda yapabildiğim her şeyi bilgisayarımdan yapabiliyordum. Üstelik telefon ve tabletten oluşan bir çok seçenek ile birlikte işimi kolaylaştıracak bir çok özellik vardı. Bilgisayardan da kolaylıkla dosya alıp gönderebilmenizi sağlayan ve diğer tüm özellikleri ile artık bilgisayarımdan istediğim gibi androidi kullanma imkanı bulmuştum.

İnternette kabaca videolarına baktığımda android oyunlar oynamak için yükleyen oldukça fazla kişi olduğunu gördüm. Sanırım bu ekranın video kayıt özelliği olmasından kaynaklanıyor. Çünkü oyun videoları çekmek isteyenler için büyük kolaylık. Tabi telefon veya tablette oynamakta zorlananlarda bilgisayardan oynamak içinde kullanıyor olabilir. Çünkü tam ekran özelliği ile çok daha rahat oluyor

Kurulumu, kullanımı oladukça basit olan NOX App Playerhttps://www.bignox.com indirebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bilgisayarda android uygulamalar kullanmak harika bir fikir hocam. Bazı güzel oyunları ve uygulamaları bilgisayarda seri şekilde kullanmak çok cazip ve çekici geliyor. Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son kullanıcı için elimden geleni yapıyorum. Yorum için teşekkürler

      Sil