Kolayca Hostingsiz Ücretsiz Web Sitesi Kurmak: Amaç Site Yapmak İse Uzman Olmanıza Gerek Yok


Yıllık 10 TL'den Başlayan Fiyatlarla Web Siteniz Olsun. Sadece Domain Ücreti Ödeyerek Ücretsiz Web Sitesi Alanı İle Site Yapmak Çok Kolay. Amacınız benim bilgim yok sadece içerik yayınlamak istiyorum veya ihtiyacıma uygun web sitesi yapmak istiyorum diyorsanız gereksiz ayrıntılı düzenlemelere ve hostinge gerek olmadan uzman da olmanıza gerek olmadan kolayca kendi web sitenizi yapabilirsiniz.

Wordpress dahil bir çok sistemi kullandım. Amacımız yazı yazmak olsa da başta wordpress olmak üzere tüm sistemlerin SEO veya lazım olan eklentiler için bir çok ayar gerekiyor. Bizler işlerimizi görebiliyoruz ama buna rağmen bu ayarları yapmak için bir sürü zaman ayırmamız gerekiyor. Bir de hosting v.s. kaynaklı zaman zaman sorunlara da maruz kalıyoruz. Güvenlik kısmına ise hiç girmeyeceğim. O nedenle bunlar gibi bir sürü sorun ve ayardan kurtulmak ve aynı işi daha kolay yapmak için videodaki anlatılan işinize yarayacaktır. Detaylı merak ettiğiniz olursa yorum ile sorabilirsiniz.

Özellikle SEO konusunda yaptığınız ayarlarının güncellemeler, algoritma değişiklikleri, yeni teknolojiler v.s. nedenleri ile bozulması çok can sıkıcı oluyor. Bazen her şeyi kitabına göre yapsanız da sorunlar çıkabiliyor. O nedenle bu blogun da altyapısı olan videoda anlatılan blogger'ı şiddetle öneriyorum. 



Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Daha yeni bir wordpress tabanlı blogda yaşadıklarım illallah ettirdi

    YanıtlaSil